Prikaz 1–24 od 571 rezultat

Wc daska Visam Sardunya duroplast plastične šarke

Originalna cena je bila: 1.243,00 рсд.Trenutna cena je: 995,00 рсд.

Wc daska soft close Nina Quartz termoplast

Originalna cena je bila: 2.400,00 рсд.Trenutna cena je: 1.920,00 рсд.

Lavabo Nano 38x30cm Ket

Originalna cena je bila: 2.990,00 рсд.Trenutna cena je: 1.950,00 рсд.

Wc daska termoplast Sanit 1001

Originalna cena je bila: 2.480,00 рсд.Trenutna cena je: 1.995,00 рсд.

Univerzal wc daska Lapino sa adapterom za decu

Originalna cena je bila: 3.300,00 рсд.Trenutna cena je: 2.490,00 рсд.

Lavabo Hones 45x30cm Ket

Originalna cena je bila: 3.590,00 рсд.Trenutna cena je: 2.490,00 рсд.


Sanitarije nisu samo osnovne komponente kupatila; one su paleta pažljivo odabranih, tehnički superiornih i estetski impresivnih elemenata koji će učiniti boravak u kupatilu udobnijim. Od elegantno oblikovanih lavaboa do sofisticiranih WC šolja, svaki proizvod u našoj ponudi sanitarija je pažljivo dizajniran da unapredi vaše svakodnevne rituale, pružajući vam ne samo udobnost i funkcionalnost, već i estetski užitak.
Sanitarije nisu samo poslednji korak u opremanju kupatila, već su srž njegove funkcionalnosti i stila. Razumemo koliko je važno imati prostor koji nije samo praktičan, već i vizualno privlačan. Stoga smo kreirali kolekciju koja pokriva sve aspekte kupatilske opreme, od osnovnih elemenata do prateće opreme i rezervnih delova.

Lavaboi:

Naši lavaboi su dizajnirani da pruže maksimalnu funkcionalnost u različitim prostorima. Nudimo širok izbor, od klasičnih zidnih lavaboa do modernih ugradnih i nadgradnih modela.
Od kompaktnih modela koji štede prostor do prostranih dubokih varijanti, svaki lavabo je izrađen sa preciznošću, koristeći visokokvalitetne materijale koji obezbeđuju dugotrajnost i lako održavanje.

WC Šolje:

U ponudi imamo širok spektar WC šolja, uključujući podne, konzolne i monoblok modele. Podne WC šolje su klasičan izbor, dok konzolne šolje nude elegantan dizajn i olakšavaju čišćenje poda. Monoblok WC šolje integrišu šolju i vodokotlić, pružajući kompaktnost i moderni izgled.

Pisoari:

Idealni za javna mesta i poslovne prostore, naši pisoari su dizajnirani za maksimalnu higijenu i efikasnost. Dostupni su u različitim stilovima i veličinama, lako se instaliraju i minimiziraju potrošnju vode.

Bidei:

Bidei su ne samo simbol elegancije, već i praktično rešenje za dodatnu higijenu. Naši modeli su dizajnirani da se lako uklapaju u stil vašeg kupatila, nudeći ergonomski komfor i lakoću upotrebe.

Svaki element naše ponude sanitarija je pažljivo odabran da zadovolji tehničke standarde, funkcionalnost i estetiku, osiguravajući da vaše kupatilo bude prostor savršene harmonije između forme i funkcije.