Prikaz 1–24 od 64 rezultata

Bojler za kupatilo 50 litara EGV emajlirani

Originalna cena je bila: 12.580,00 рсд.Trenutna cena je: 10.990,00 рсд.

Bojler za kupatilo 80 litara EGV emajlirani

Originalna cena je bila: 14.400,00 рсд.Trenutna cena je: 11.990,00 рсд.

 

Akumulacioni bojleri su popularan izbor za grejanje vode u domaćinstvima širom Srbije. Ovi bojleri su poznati po svojoj efikasnosti i pouzdanosti, a mi u našem salonu vam nudimo veliki izbor akumulacionih bojlera različitih dimenzija, litraža i materijala.

Jedna od ključnih prednosti akumulacionih bojlera je to što mogu da skladište toplu vodu i obezbede konstantnu toplu vodu čak i u periodima kada je potražnja veća nego obično. To ih čini idealnim izborom za porodice koje žive u većim domaćinstvima ili imaju potrebu za velikom količinom tople vode.

Akumulacioni bojleri u našoj ponudi su izrađeni od emajla i prohroma, što ih čini dugotrajnim i uz to su otporni na koroziju, tako da se možete osloniti na dug životni vek vašeg bojlera. Takođe, nudimo vam širok izbor litraža, počevši od 8 litara pa sve do 150+ litara. Tako da možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i ograničenjima prostora.

Kada se odlučite za kupovinu akumulacionog bojlera, važno je da imate na umu da je važno da izaberete model koji odgovara vašim potrebama, kako biste osigurali optimalnu efikasnost i uštedu energije. Naš tim stručnjaka je uvek spreman da vam pruži savete i preporuke kako biste napravili najbolji izbor.

Nudimo vam najbolji izbor po konkurentnim cenama, uz brzu i efikasnu isporuku na vašu adresu. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našim akumulacionim bojlerima i kako možemo da vam pomognemo da napravite najbolji izbor za svoj dom.