Prikaz 1–24 od 205 rezultataStakleni paravani za kupatilo su odličan način da svoju ovu prostoriju učinite modernijom i luksuznijom. Naša ponuda uključuje veliki izbor paravana za kupatilo od stakla različitih dimenzija i materijala.

Jedna od najvećih prednosti paravana od stakla je njihova jednostavnost i elegancija koja će učiniti vaše kupatilo prostranijim i modernijim. Ovo rešenje je sve popularnije zbog svoje otvorenosti koja omogućava slobodno kretanje u i iz tuša. Takođe, ovi paravani su veoma funkcionalni i lako se održavaju.

U našoj ponudi imamo paravane različitih dimenzija, tako da ćete sigurno pronaći paravan koji će odgovarati vašem prostoru. Dimenzije se kreću od 70x70cm do 160x200cm, pa su naši proizvodi prilagodljivi svakom prostoru.

Kada je u pitanju materijal, naši paravani su izrađeni od visokokvalitetnog stakla koje je otporno na lomljenje i ogrebotine. Ovaj materijal je lako održavati i čisti se vrlo jednostavno. Osim toga, paravani od stakla su veoma izdržljivi i dugotrajni.

U našoj ponudi možete pronaći proizvode koji će savršeno odgovarati vašim potrebama i stilu vašeg kupatila. Svi naši proizvodi su visokog kvaliteta i dizajnirani su da budu dugotrajni i pouzdani.