Prikaz 1–24 od 79 rezultata

 

Kanalice su jedan od neophodnih elemenata pri izgradnji ili renoviranju tuš kabine. One igraju važnu ulogu u održavanju čistoće i sprečavanju začepljenja odvodnih cevi u kupatilu.

Prednosti korišćenja kanalica za tuš kabinu su brojne. Pre svega, one omogućavaju brzo i lako odvođenje vode iz tuš kabine, čime se sprečava zadržavanje vode na podu i moguće curenje u prostor ispod kupatila.

Kanalice za tuš kabinu dolaze u različitim dimenzijama, kako biste mogli pronaći odgovarajući model za vašu tuš kabinu. Dimenzije kanalica su različite i zavise od vrste proizvoda i modela, ali uglavnom se kreću od 50cm do 120cm u dužini, a širina se kreće od 6cm do 15cm.

Kada je u pitanju izbor materijala za kanalice za tuš kabinu, u našoj ponudi možete pronaći modele od nerđajućeg čelika, aluminijuma i plastike. Nerđajući čelik se najčešće koristi zbog svoje trajnosti i otpornosti na koroziju, dok aluminijum pruža lakoću i estetski privlačan izgled. Plastične kanalice za tuš kabinu su ekonomičniji izbor i lako se održavaju.

Kao što vidite, kanalice za tuš kabinu su važan element u održavanju funkcionalnosti i estetike vašeg kupatila.