Prikaz 1–24 od 30 rezultataBočna strana tuš kabine može biti fiksno staklo ili tuš vrata sa kliznim ili pivot vratima. U našoj ponudi možete pronaći sve dimenzije tuš stena (fiksnog stakla) koje se mogu kombinovati sa odgovarajućim tuš vratima, čime kompletirate vašu potragu za savršenom tuš kabinom.

Prednost ove kategorije je mogućnost odabira odgovarajuće bočne strane (leve i desne) i sastavljanje tuš kabine po meri vašeg kupatila.

Bočne strane tuš kabine mogu biti napravljene od chinchila ili providnog kaljenog stakla. Staklene bočne strane tuš kabine su najčešće korišćene zbog svoje izdržljivosti i estetskog izgleda.

Bočne strane tuš kabine su dostupne u različitim dimenzijama i mogu se prilagoditi vašoj kabini. Kada birate dimenzije, važno je da odaberete bočnu stranu koja odgovara dimenzijama vaše tuš kabine kako bi se osigurala pravilna instalacija i potpuna zaštita od vode.

Uz pravilno odabranu bočnu stranu tuš kabine, možete uživati u potpunoj zaštiti od prskanja vode van kabine. Tako možete smanjiti rizik od klizanja na mokrom podu i održavati vaše kupatilo suvim i bezbednim.