Prikaz 1–24 od 62 rezultataKupatilsko fiskno staklo ili walk-in paravani su savršeno rešenje za one koji žele luksuz i otvorenost u svom kupatilu. U našoj ponudi imamo širok izbor walk-in paravana koji se razlikuju po dimenzijama, debljini stakla i boji rama.

Jedna od najvećih prednosti walk-in paravana je njihova otvorenost, koja će vaše kupatilo učiniti prostranijim i modernijim. U poređenju sa klasičnim paravanima, walk-in paravani ne sadrže okvir, što daje osećaj prostranosti i jednostavnosti. Osim toga, walk-in paravani su izuzetno funkcionalni jer vam omogućavaju lako kretanje u i iz tuša.

U našoj ponudi imamo walk-in paravane za kupatilo različitih dimenzija, širine od 70 cm do 140 cm uz debljinu stakla paravana od 6mm i 8mm.

Kada je u pitanju materijal, naši walk-in paravani su napravljeni od kvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i izdržljivost. Paravani su izrađeni od stakla visokog kvaliteta koje je otporno na lomljenje i ogrebotine, tako da ćete imati dugotrajno i pouzdano rešenje za vaše kupatilo.
Kupovina walk-in paravana je odličan način za unapređenje vaše male oaze i dodavanje luksuznog izgleda. U našoj ponudi možete pronaći walk-in paravane koji će savršeno odgovarati vašim potrebama.