ADAPTACIJA KUPATILA
Adaptacija kupatila je vrlo složen proces koji obuhvata više vrsta različitih gradjevinskih radova. Ukoliko ste se odlučili da krenete u proces adaptacije kupatila dosli ste na pravo mesto,VODOCENTAR Vam nudi ADAPTACIJU KUPATILA-KLJUČ U RUKE, sa stručnim i proverenim majstorima.

ADAPTACIJA KUPATILA-KLJUČ U RUKE
S obzirom na iskustvo formirali smo okvirne cene adaptacija odnosno renoviranja kupatila,kao i sta se sve podrazumeva u sistemu kljuc u ruke

  1. Izlazak strucnog lica na teren i procena potrebnih radova zajedno sa Vama,
  2. Izrada predracuna radova,
  3. Dostavljanje ponude koja obuhvata radove i materijal,
  4. Izvodjenje radova,(demontaza i rusenje postojecih instalacija vodovoda,kanalizacije,plocica i sanitarije,iznos i odvozenje suta.Postavljanje novih instalacija vodovoda,kanalizacije i elektro instalacija.Zidarski radovi,izolaterski radovi,gipsarski radovi,molerski radovi,keramicarski radovi i montaza sanitarija)

Kod sistema ključ u ruke dobijate materijal kao i proizvode za opremanje kupatila iz naše ponude sa eksluzivnim cenama.

CENA ADAPTACIJE KUPATILA KLJUČ U RUKE
Cene renoviranja kupatila variraju i zavise od samih odabranih materijala odnosno sanitarija i sanitarne opreme kupatila.Nas cilj je da vam ponudimo dobru uslugu,savet ili predlog,povoljnu cenu i da krajnji ishod bude renovirano kupatilo koje ce zadovoljiti sve Vaše zahteve.

Kontaktiraje nas za sve informacije telefonom na 064-813-3094,ili upitom na mail office@vodocentar.com, vodocentar@gmail.com