ADAPTACIJA KUPATILA

Adaptacija kupatila je vrlo složen proces koji obuhvata više vrsta različitih građevinskih radova. Ukoliko ste se odlučili da krenete u proces adaptacije kupatila došli ste na pravo mesto. VODOCENTAR Vam nudi ADAPTACIJU KUPATILA-KLJUČ U RUKE, sa stručnim i proverenim majstorima. Sa dugogodišnjim iskustvom u poslu renoviranja i velikim brojem zadovoljnih kupaca Vam nudimo najbolju i najkvalitetniju uslugu. Svi želimo savršeno kupatilo koje neće biti skučeno, ali zbog njegove same funkcije i zato što želimo da nam je sve na dohvat ruke dobijamo prostor u kom ne možemo da se okrenemo. Zato imamo česte izazove adaptacije malog kupatila u kom će se imati osećaj da je prostor veći. Uz kreativnost naših kolega, malo dizajnerskih trikova kao i materijal koji nam je dostupan na kraju dobijemo male oaze i zadovoljne klijente.

ADAPTACIJA KUPATILA-KLJUČ U RUKE

S’ obzirom na iskustvo formirali smo okvirne cene adaptacija odnosno renoviranja kupatila, kao i šta se sve podrazumeva u sistemu ključ u ruke sa zagarantovanom garancijom na sve radove uključene u adaptaciju.

ADAPTACIJA PODRAZUMEVA:

  1. Izlazak stručnog lica na teren i procena potrebnih radova zajedno sa Vama,
  2. Izrada predračuna radova,
  3. Dostavljanje ponude koja obuhvata radove i materijal,
  4. Izvođenje radova,(demontaža i rusenje postojećih instalacija vodovoda,kanalizacije, pločica i sanitarije, iznošenje i odnošenje šuta.Postavljanje novih instalacija vodovoda,kanalizacije i elektro instalacija. Zidarski radovi,izolatorski radovi, gipsarski radovi, molerski radovi, keramicarski radovi i montaža sanitarija)

Kod sistema ključ u ruke dobijate materijal kao i proizvode za opremanje kupatila iz naše ponude sa eksluzivnim cenama.

CENA ADAPTACIJE KUPATILA KLJUČ U RUKE

Cene renoviranja kupatila variraju i zavise od samih odabranih materijala odnosno sanitarija i sanitarne opreme kupatila. Naš cilj je da vam ponudimo dobru uslugu, savet ili predlog, povoljnu cenu i da krajnji ishod bude renovirano kupatilo koje će zadovoljiti sve Vaše zahteve.

Kontaktiraje nas za sve dodatne informacije telefonom na 064-813-3094, ili upitom na mail office@vodocentar.com, vodocentar@gmail.com