Prikaz 1–24 od 25 rezultata

Protočni bojler STIEBEL PEY 18/21/24 kW

Original price was: 49.700,00 RSD.Current price is: 42.450,00 RSD.

 

Protočni bojleri su inovativno rešenje za zagrevanje vode u domaćinstvima i postaju sve popularniji izbor među korisnicima u Srbiji. Nudimo vam širok asortiman protočnih bojlera, uključujući modele za kuhinju i kupatilo, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ključna prednost protočnih bojlera je brzo i neprekidno zagrevanje vode po potrebi. Ovi bojleri rade na principu prolaska vode kroz uređaj, gde se voda trenutno zagreva u skladu sa željenom temperaturom. To znači da više ne morate da čekate da se bojler napuni i zagreje vodu, već ćete uvek imati instant pristup toplom tušu ili vodi za pranje sudova.

Naši protočni bojleri su dostupni u različitim dimenzijama, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i prostoru. Bez obzira da li vam je potreban kompaktan model za manju kuhinju ili snažan protočni bojler za višečlane porodice, mi imamo pravo rešenje za vas.

Protočni bojleri za kuhinju su praktični i efikasni uređaji koji će vam omogućiti brzo zagrevanje vode za pranje sudova i pripremu hrane. Sa kompaktnim dizajnom i jednostavnom instalacijom, ovi bojleri su idealno rešenje za svaku modernu kuhinju.

Protočni bojleri za kupatilo su posebno dizajnirani da zadovolje potrebe za toplom vodom u tuševima, kadama i lavaboima. Bez obzira na veličinu vašeg kupatila, protočni bojleri će vam pružiti neprekidno snabdevanje toplom vodom, čime ćete uživati u udobnosti i luksuzu svaki put kada se okupate.

Nudimo vam kvalitetne proizvode po konkurentnim cenama, uz stručnu podršku našeg tima. Bezbednost, efikasnost i dugotrajnost su naša garancija.