Prikaz 1–24 od 126 rezultataKupatilski paravani između dva zida predstavljaju odlično rešenje za one koji žele da povećaju privatnost i udobnost u svom kupatilu. U našoj ponudi imamo širok izbor paravana za kupatilo koji se mogu postaviti između dva zida, a koji se razlikuju po dimenzijama i materijalima.

Pored funkcionalne prednosti, ovakvo rešenje će savršeno upotpuniti izgled vašeg kupatila i dati mu moderan izgled. Takođe, kupatilski paravani su odličan način da povećate privatnost i osećaj udobnosti tokom tuširanja.

U našoj ponudi imamo paravane za kupatilo između dva zida različitih dimenzija, tako da ćete sigurno pronaći odgovarajući paravan za vaš prostor. Na raspolaganju su vam paravani za manja kupatila, kao i veliki paravani koji su idealni za prostranija kupatila, sa širinom od 100 cm do 180 cm, pa su naši proizvodi prilagodljivi svakom prostoru.

Kada je u pitanju materijal, možete birati od chinchila kaljenog stakla, pa sve do stakla sa Clean Coat zaštitom. Clean coat je premaz na površini stakla koji stvara hemijski zaštitni sloj, usled čega površina postaje vodoodbojna. Ovim ste skratili vreme čišćenja kupatila, jer tuš paravan ostaje čist duže.

U našoj ponudi možete pronaći paravane za kupatilo koji će savršeno odgovarati vašim potrebama, bilo da vam treba manji ili veći paravan. Svi naši proizvodi su visokog kvaliteta, tako da ćete biti sigurni da ćete imati dugotrajno i pouzdano rešenje za vaše kupatilo.