Prikaz 1–24 od 351 rezultat

Kade i tuš kade predstavljaju esencijalne elemente svakog kupatila, nudeći različite mogućnosti za opuštanje ili brzo osveženje. Da li više volite tuširanje na brzaka ili da se opustite u kadi punoj sapunice? Mnogo puta su naše kolege pokušale da daju odgovor na pitanje: „Da li je bolje da postavim kadu ili tuš kadu?“. To zavisi od dosta faktora. Dimenzije i stil vašeg kupatila, da li živite brzo ili pak volite da uživate, da li imate decu… Pa čak i to koliko vam je bitna ekonomičnost je bitna informacija.
Kada je simbol opuštanja i luksuza u svakom kupatilu. U našoj ponudi možete pronaći kade u različitim dimenzijama, koje se protežu od 100 cm pa sve do prostranih 180 cm i više. Dubina ovih kada varira od plitkih modela pa do dubokih od 66 cm, omogućavajući vam da kreirate pravo spa iskustvo kod kuće. Idealne su za one trenutke kada želite da se opustite i osvežite nakon napornog dana.
Ukoliko želite sebi priuštiti dodatno zadovoljstvo u našoj ponudi možete naći hidromasažne kade.
Za one koji žive bržim tempom ili imaju manje prostora, tuš kade predstavljaju savršen izbor. Nudeći četvrtaste i pravougaone oblike, naše tuš kade dolaze u dimenzijama prilagođenim svakom prostoru. S plitkim dubinama počevši od 3,5 cm, one su dizajnirane da pruže efikasnost i komfor. Tuš kade su idealne za brze osvežavajuće trenutke pre početka dana ili nakon vežbanja. Uz pravu kombinaciju sa kabinama ili zavesama, one mogu transformisati vaše kupatilo u moderni i funkcionalni prostor.