Prikaz 1–24 od 164 rezultata

Tuš kade su idealne za sve one koji žele udobnost tuširanja, ali i funkcionalnost kade. U našem salonu, nudimo veliki izbor tuš kada, napravljenih od kvalitetnih materijala, što znači da će vam tuš kada trajati dugi niz godina.

Naša ponuda tuš kada obuhvata različite dimenzije i oblike, kako bi se uklopile u svaki prostor. Možete birati između različitih materijala kao što su sanitarni akril, modifikovani akril i solilux, u zavisnosti od vaših želja i potreba.

Akrilne tuš kade su posebno popularne zbog svoje izdržljivosti i lakog održavanja. Ove kade dolaze u različitim dimenzijama, pa možete birati između velikih ili malih, plitkih ili dubokih kada. One su takođe jednostavne za čišćenje, što ih čini praktičnim izborom za svakoga.

Solilux je čvrst i postojan materijal, tačnije čist akril bez primesa i dodataka drugih materijala. Ovo znači da je sama tuš kada jače strukture i uz to njena površina je sjajnijom i lakša za čišćenje.
Ove kade dolaze u različitim oblicima i dimenzijama, i mogu biti prilagođene vašim potrebama. One su izdržljive i lako se održavaju, što ih čini sjajnim izborom za svakoga ko želi da unese malo elegancije u svoje kupatilo.

Uz naš veliki izbor tuš kada, sigurni smo da ćete pronaći savršenu kadu za svoj dom. Posetite nas i pregledajte našu ponudu, kako biste pronašli tuš kadu koja će zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam udobnost i funkcionalnost.