Prikazani svi od ukupno 20 rezultata



Ukoliko posedujete duboku kadu, verovatno ste se već susreli sa problemom prskanja vode tokom tuširanja. Upravo zato, paravani za duboke kade su idealno rešenje za održavanje vašeg kupatila suvim i čistim.

Paravani za duboke kade su dostupni u različitim dimenzijama, materijalima i stilovima. Najčešće se izrađuju od kaljenog stakla, a u ponudi su i varijante sa ramom od nerđajućeg čelika ili aluminijuma.

Ovi paravani ne samo da sprečavaju prskanje vode, već doprinose i estetici vašeg kupatila. U zavisnosti od vašeg stila, možete odabrati prozirno, mat ili polistiren mat staklo.

Kada je u pitanju montaža, paravani za duboke kade mogu biti postavljeni na kadu ili na pravougaonu tuš kabinu, u zavisnosti od vaših potreba i želja.

Kada birate paravan za svoju duboku kadu, bitno je uzeti u obzir dimenzije kade, kako bi se paravan pravilno uklopio i sprečio prskanje vode. Takođe, bitno je razmotriti i debljinu stakla, kao i vrstu zaptivki koje se koriste kako bi se osiguralo potpuno zatvaranje i sprečilo curenje vode.

Paravani za duboke kade su dugotrajni i funkcionalni dodatak vašem kupatilu. Pored sprečavanja prskanja vode, doprinose i eleganciji i čistoći prostora, a uz pravilnu negu, mogu trajati godinama.