Nacin-isporuke


ISPORUKA


Rok isporuke za artikle kupljene u maloprodajnim objektima VODO-CENTAR.d.o.o.

Za sve porudžbine kupljene u nekim od naših maloprodajnih objekata čija je minimalna vrednost 20.000 rsd vršimo besplatnu isporuku na teritoriji Beograda (do 20km od lokacije na kojoj se nalazimo). Svaki kilometar preko 20km se naknadno naplaćuje. Besplatna isporuka se odnosi na celokupan asortiman izuzev tuš kabina,sanitarija i kupatilskog nameštaja (sanitarije i kupatilski nameštaj mogu da se šalju brzom poštom samo pakovanjem na paletu). Besplatna isporuka ne podrazumeva istovar i unos robe tj. kupac je u obavezi da obezbedi istovar i unos kupljene robe.
Za sve kupovine ispod 20.000 rsd kupac je dužan da obezbedi prevoz ili snosi trošak brze pošte Postexpress po važećem cenovniku iste koji možete videti klikom na link: Postexpress cenovnik. Tuš kabine nismo u mogućnosti da šaljemo putem brze pošte.

– ROK ISPORUKE –

Za artikle koji su odmah raspoloživi od 1-2 dana
Za artikle koji se poručuju (Kolpa san, Polyagram) od 7-14 dana
Za artikle koji se šalju brzom poštom od 2-5 dana

– CENE ISPORUKE –

– Za kupovinu u maloprodajnim objektima: –

Za kupovinu robe u maloprodajnom objektu preko 20.000 rsd je besplatna isporuka na teritoriji opštine Beograd do 20km od naše lokacije. Svaki kilometar preko 20km se naknadno naplaćuje.
Za kupovinu robe ispod 20.000 rsd u maloprodajnom objektu postoji mogućnost isporuke uz doplatu ili lično preuzimanje.

– Za kupovinu putem sajta: –

Za kupovinu robe putem sajta preko 20.000 rsd se odnosi na celokupan asortiman izuzev tuš kabina,sanitarija i kupatilskog nameštaja (sanitarije i kupatilski nameštaj mogu da se šalju brzom poštom samo pakovanjem na paletu).
Za kupovinu putem sajta ispod 20.000 rsd po važećem cenovniku brze pošte Postexpress ili lično preuzimanje.


ROK ISPORUKE KUPLJENE PUTEM ONLINE PRODAVNICE www.vodocentar.rs

Za sve porudžbine čija je minimalna vrednost 20.000 rsd, vršimo besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije. Besplatna isporuka se odnosi na celokupan asortiman izuzev tuš kabina,sanitarija i kupatilskog nameštaja (sanitarije i kupatilski nameštaj mogu da se šalju brzom poštom samo pakovanjem na paletu) kao i roba koja je sklona oštećenju.
Na teritoriji Beograda mi vršimo prevoz celokupnog asortimana za vrednost veću od 20.000 rsd, besplatna isporuka ne podrazumeva istovar i unos robe tj. kupac je u obavezi da obezbedi istovar i unos kupljene robe.
Za sve kupovine ispod 20.000 rsd kupac je dužan da obezbedi prevoz ili snosi trošak brze pošte Postexpress po važećem cenovniku iste koji možete videti klikom na link: Postexpress cenovnik . Tuš kabine nismo u mogućnosti da šaljemo putem brze pošte.

VODO-CENTAR.d.o.o. će učiniti sve da isporuči proizvode u terminu kupljene puten online prodavnice u zavisnosti od stanja zaliha i adrese za isporuku.
Svi kupljeni proizvodi putem online prodaje se isporučuju najkasnije 7 radnih dana na adresu kupca koja je definisana putem online porudzbine.
Proizvode isporučujemo najkasnije 7 radnih dana na odabranu adresu kupca koja je definisana putem online porudzbine.
Praznici, vikendi i ostali neradni dani nisu uračunati u rok isporuke robe kupcu.

– ROK ISPORUKE –

Za artikle koji se poručuju (Kolpa san, Polyagram) od 7-14 dana
Za artikle koji se šalju brzom poštom od 2-7 dana
Za artikle koji se šalju brzom poštom cenu usluge naplate transporta možete videti na sledećem linku: Cenovnik usluga postexpress

– OTKAZIVANJE ISPORUKE –

Kupac ima mogućnost otkazivanja isporuke pozivom na neki od naših telefonskih brojeva: +381(0)11 770-77-64; +381(0)64 813-30-97 od 08 do 20h svakog radnog dana u nedelji.
U slučaju da je od strane kupca otkazana isporuka pre nego što je roba napustila naš maloprodajni objekat, kupac ima pravo na povrat novca za ukupan iznos porudzbine.
U slučaju da je od strane kupca otkazana isporuka pošto roba napusti naš maloprodajni objekat (preda se kuriru brze pošte) ima pravo na povrat novca za ukupan iznos porudzbine, ali u tom slučaju troškove vraćanja robe u naš maloprodajni objekat snosi kupac.
Prilikom otkazivanja porudzbine putem telefona kupac će dobiti potvrdu o otkazivanju narudzbine na email adresu.

– KONTAKT ONLINE PRODAVNICE: –

  • Telefon: +381(0)11 770-77-64
  • Telefon: +381(0)64 813-30-94
  • Telefon: +381(0)64 813-30-97
  • Email: office@vodocentar.com