Prikaz 1–24 od 56 rezultata

U svetu gde je neprekidna potreba za toplom vodom postala norma, bojler postaje nezamenjiv element svakog domaćinstva i poslovnog prostora. Naša paleta bojlera nudi optimalna rešenja koja su prilagođena različitim potrebama korisnika, garantujući pouzdanost, trajnost i energetsku efikasnost.
Svaki bojler iz naše ponude osmišljen je sa namerom da pruži maksimalnu funkcionalnost, uzimajući u obzir specifičnosti svakog prostora. Kada razmišljate o nabavci ili zameni bojlera, naša ponuda će vam pružiti kvalitetna i pristupačna rešenja koja su u skladu sa najnovijim industrijskim standardima.

Bojleri za kuhinju:

Za potrebe kuhinje, preporučujemo manje kapacitete počevši od 8 litara, idealne za brzu potrošnju i efikasnost. Ovi modeli su često dizajnirani za visoku montažu kako bi se optimizovala isporuka tople vode direktno na česmu.

Bojleri za kupatilo:

U kupatilima, gde je potrebna veća količina tople vode, nudimo bojlere kapaciteta sve do 150 litara i više. Optimalna veličina bojlera je 80 litara, za manja kupatila od 50 litara je najčešći izbor. Sa opcijama vertikalne, horizontalne ili podne montaže, naši bojleri se lako prilagođavaju vašem prostoru.

Bojleri za centralno grejanje:

Za one koji žele da integrišu bojler sa sistemom centralnog grejanja, nudimo specijalizovane modele koji efikasno rade sa vašim grejnim sistemom.

Bez obzira na izbor, svi naši bojleri dolaze sa kazanima izrađenim od kvalitetnog emajla ili prohroma, obezbeđujući dugotrajnost i efikasnost. Garancija na naše proizvode se kreće od 24 do čak 180 meseci, zavisno o modelu i proizvođaču. Nudimo i široku paletu pratećih delova, obezbeđujući da uvek imate sve što vam je potrebno za održavanje i popravku vašeg bojlera.