Prikaz 1–24 od 39 rezultata

U srcu svakog savremenog kupatila nalazi se tuš kabina koja spaja funkcionalnost i estetiku. Naša ponuda pažljivo je odabrana da zadovolji sve vaše potrebe, pružajući širok spektar modela po veoma konkurentnim cenama. Bilo da tražite standardne dimenzije ili jedinstvene asimetrične oblike, naša paleta tuš kabina ima sve.

Za one sa posebnim zahtevima, nudimo tuš kabine po meri sa mogućnošću odabira materijala.
Detalji poput specijalne teksture stakla koja smanjuje tragove vode ili eloksiranog rama dodaju dodatnu vrednost svakoj tuš kabini iz naše ponude.

Kada je reč o materijalima izrade, tuš kabine iz naše ponude su vrhunskog kvaliteta i dizajnirane da izdrže vreme. Popularne opcije obuhvataju providno i peskirano staklo debljina 4, 5, 6 i 8 mm, koje se odlikuju izvanrednom čvrstoćom i otpornošću na ogrebotine. Pored staklenih panela, nudimo i kabine izrađene od polistirenskih poluprozirnih ploča debljine 4mm, koje predstavljaju idealnu kombinaciju estetike i funkcionalnosti.

U pogledu dimenzija, naša paleta je široka: četvrtaste tuš kabine variraju od 70×70 do 100×100, dok polukružne sežu od r90 do r100. Za one koji traže nešto drugačije, nudimo i petougaone kabine veličine 90×90, idealne za maksimiziranje prostora u svakom kupatilu.
Pored tuš kabina, naš asortiman uključuje i različite modele paravana, koji dodaju dodatnu dimenziju privatnosti i funkcionalnosti vašem kupatilu.

Kada govorimo o tuš paravanima, njihova uloga nije samo funkcionalna, već i estetska. Naš asortiman tuš paravana pruža raznovrsne opcije koje će zadovoljiti različite potrebe i ukuse. Walk-in paravani predstavljaju elegantno rešenje koje omogućava lagan ulazak i izlazak iz tuša. Tuš vrata omogućavaju efikasno zatvaranje tuš prostora, držeći vodu unutar kabine.
Za one koji preferiraju tradicionalne kade ali žele modernu zaštitu od prskanja vode, naši paravani za kadu su idealan izbor.

U pogledu materijala, nudimo staklene paravane različitih debljina, od tankih 2mm pa sve do robustnih 8mm. Bez obzira na izbor, svaki paravan je dizajniran da pruži maksimalnu sigurnost i trajnost. Opcije stakla variraju od kristalno providnog do sofisticiranog zatamljenog.
Za dodatnu zaštitu i lakše održavanje tu je i clean coat zaštita, koja odbija vodu i sprečava taloženje kamenca.

Uz sve ovo, ističemo da naši tuš paravani dolaze sa produženom garancijom. U zavisnosti od proizvođača može trajati 24, 36, pa čak i 60 meseci, potvrđujući našu posvećenost kvalitetu i poverenju naših kupaca.

S ponosom predstavljamo tuš kabine i paravane renomiranih brendova poput Kolpa San, Linni, Minotti, Polyagram, Concept i drugih.