Blog magazin

Kako da se spremite za crni petak i obnovite kupatilo

Kada je u pitanju renoviranje vašeg doma, nema sumnje da će poprilična svota novca biti izdvojena iz budžeta, posebno ako imate u planu da renovirate i kupatilo. Uprkos sve hladnijem vremenu, postoje uslovi da se enterijer sredi, jedino što ćete možda malo duže čekati na sušenje zidova. Iako vam tako ne izgleda kupujete opremu za kupatilo u najbolje vreme, jer ulazimo u sezonu prazničnih popusta.

Prvi praznik koji nas čeka je Crni petak. Praznik koji u Srbiji ne slavimo, ali obeležavamo ga popustima i brojnim benefitima za kupce. I bilo da vam je potrebno potpuno novo kupatilo ili samo neki elementi Crni petak će vam dati najbolju priliku da ih kupite po nižoj ceni.

Kako ne biste mnogo lutali sastavili smo listu šta treba da uzmete u obzir kako biste na najbolji način iskoristili vreme za kupovinu za Crni petak.

Izmerite kupatilo

Pre nego što počnete, morate da znate sa kojom veličinom prostora raspolažete. Tako ćete moći pri poseti prodavnice tačno znati da pitate da li imaju na raspolaganju određene veličine. A ako kupujete online sa kompletnim merama znati tačno dimenzije koje da pretražujete.

Uzmite u obzir vaše potrebe

Pošto je vaše kupatilo najkorišćenija soba u vašem domu, važno je da ispravite prethodne nedostatke. Morate razmotriti šta vam je zaista potrebno i kombinovati ovo sa onim što želite. Na taj način pružate funkcionalnost i stil, dobijajući više od svog kupatila. Zapitajte se, da li tražite kompletno renoviranje kupatila ili malu nadogradnju? Da li tražite kadu ili tuš? Jedinica okačena na zid ili podna? Da li su vam potrebna rešenja za skladištenje? Odlučite šta vam treba/želite i sastavite listu.

Isplanirajte raspored elemenata

Dizajnirajte svoj raspored i napravite plan za odabrane elemente kako biste osigurali da je njihovo uklapanje izvodljivo.

Uzmite u obzir da ukoliko menjate raspored elemenata najverovatnije ćete imati dodatne radove u vidu menjanja cevi i premeštanja odvoda.

Dajte svoj lični pečat kupatilu.

Kada birate elemente, morate uzeti u obzir svoj konačni izgled kupatila. Koja je vaša vizija stila vašeg kupatila? U salonima imamo širok spektar stilova za sve ukuse. Uključujući starinski, ultra-moderni, minimalistički i još mnogo drugih. Ovo je takođe savršeno vreme da pretražujete carstva Pinterest-a, prikupljajući ideje. Razmotrite svaki stil i izgradite svoje personalizovano utočište za opuštanje.

Ne prekoračujte zadati budžet

Konačno, razmislite o svom budžetu. Koliko želite da potrošite na svoje novo kupatilo? Uzmite u obzir sve napisano. Nadamo se da će vam ovi saveti pomoći da donesete odluku da kupovinu opreme za kupatilo ostavite za Crni Petak da biste dobili najbolje ponude i uštede koje možete. Takođe, pratite naše društvene mreže i sajt kako biste na vreme bili obavešteni o našim ponudama ovog Crnog petka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *