Blog magazin

WC šolje bez ruba

WC šolje bez ruba

Prednosti WC šolje bez ivice


Prednosti WC šolje bez ivice

Da li ste znali da osoba provede skoro godinu dana svog života na toaletu ?
A zašto onda najviše o čemu brinemo kad je u pitanju WC šolja jeste njena boja i da li se slaže sa ostatkom enterijera u kupatilu?
Pored dizajna ono što već neko vreme možemo da biramo jeste viši stepen higijene.
Toaleti bez ivica počinju polako da preplavljuju tržište i to sa razlogom. Ovo je posebno primetno u današnje vreme kad je higijena u svakom ćošku doma prioritetna.
Kao što i sama reč kaže, ova WC šolja je dizajnirana tako da je unutrašnji obod uklonjen, što znači da nema nedostupnog mesta gde se nakupljaju bakterije.
Nešto što nas kupci uvek pitaju jeste da li zbog nedostatka ivice dolazi do prskanja prilikom ispiranja, a mi ćemo sa zadovoljstvom reći da prskanja nema. Tehnologija je i u ovoj sferi toliko napredovala da je osmišljen inovativan sistem za ispiranje koji usmerava vodu oko kontura šolje.
Iako spolja ne izgledaju drugačije od standardnih WC šolja, primetićete odmah da postoje brojne prednosti :
Veći stepen higijene
Manja potrošnja sredstava za čišćenje
Nema prskanja vode
Potrošnja manje količine vode pri ispiranju
Moderan i inovativni dizajn


Higijena na prvom mestu

Ove WC šolje su dizajnirane sa samo jednom zamisli, da više ne postoji deo kupatila čije nam čišćenje teško pada.
Kupatilo treba da je naša oaza i zato svaki čošak treba da odiše čistoćom i sa WC šoljom bez ivica smo to i postigli.
Sa novom toaletnom tehnologijom, omogućava se brzo i temeljno čišćenje toaleta i ono što nam se najviše sviđa jeste da više nema neprijatnih mirisa.
Ova tehnologija funkcioniše tako što pri ispiranju mlaz vode dopire do svakog dela vode i obično nema potrebe za naknadnim čišćenjem. Ovaj precizan protok vode kao što smo rekli ne dovodi do prskanja i pored toga štedi vodu, jer tokom jednog ispiranja potroši do 3 litre vode.
U Vodocentru Vam nudimo WC šolje kompanije Villeroy & Boch.
Pored elegantnog dizajna i visoke funkcionalnosti, ova kompanija je uvela brojne inovacije u samu funkcionalnost WC šolja.
Toaletna tehnologija DirectFlush ispunjava najviše zahteve higijene i omogućava brzo i temeljno čišćenje.
Ceramic Plus – Površina specijalno dizajnirana da se tokom ispiranja voda inovativnim procesom sliva u odvod zajedno sa prljavštinom i time se skraćuje vreme čišćenja. A pored ovoga ova površina je dobra i za okolinu s obzirom da ćete koristiti mnogo manje sredstva za čišćenje.
AquaReduct štedi vodu, a samim tim i novac. Ovom inovacijom se smanjuje potrošnja vode za ispiranje do 1,5 litara, a opet sa istom snagom na koju ste navikli sa klasičnim toaletima.
Pored Villeroy & Boch WC šolja bez ivice, u ponudi imamo imamo i Geberit i Ideal Standard.
Ukoliko ste u fazi renoviranja kupatila, možda je vreme da razmotrite kupovinu ovih sjajnih modela WC šolje. Ukoliko ste u nedoumici ili imate pitanja, naše ljubazno osoblje će vam rado pomoći pri izboru.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *